Ryby smażone i opiekane
Śledź opiekany w zalewie octowej
to produkt z opiekanych płatów śledziowych w przyrządzonej przez nas zalewie z dodatkiem warzyw oraz przypraw, które nadają mu aromatyczny smak.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Śledź opiekany w sosie paprykowo pomidorowym
to produkt z płatów śledziowych, które sami pieczemy i marynujemy, cebuli, papryki oraz koncentratu pomidorowego. Dodatek przypraw nadaje mu aromatyczny smak.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Kotlet z dorsza
to mielone mięso z dorsza, bułka pszenna ( którą sami pieczemy), warzywa oraz przyprawy. Tak przygotowany kotlet jest ręcznie formowany, panierowany i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczony.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Roladka z dorsza z pieczarkami
to cięty filet z dorsza z farszem pieczarkowym . Farsz przygotowywany jest ze świeżych pieczarek, cebuli, tartego sera Gouda oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Roladka z dorsza z papryką
to cięty filet z dorsza z farszem paprykowym. Farsz przygotowywany jest z grillowanej papryki, cebuli, tartego sera Gouda oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Roladka z dorsza ze szpinakiem
to cięty filet z dorsza z farszem szpinakowym . Farsz przygotowywany jest z siekanego szpinaku, cebuli, sera pleśniowego typu Rokpol oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Dorsz z serem gouda
to cięte kostki z dorsza przełożone farszem. Farsz przygotowywany jest z tartego sera „Gouda” , śmietany naturalnej oraz przypraw. Tak przygotowane kostki są panierowane i trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)