Ryby smażone i opiekane

 Śledź opiekany w zalewie octowej

to produkt z opiekanych płatów śledziowych w przyrządzonej przez nas zalewie z dodatkiem warzyw oraz przypraw, które nadają mu  aromatyczny smak.

Informacje o produkcie

opakowania: 600g i 3 kg

Składnikipłat śledziowy [ opiekany ] ( Clupea Harengus) – zawartość  w opakowaniu -350g, FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk) woda , ocet spirytusowy , marchew, cebula, seler, papryka konserwowa, cukier, olej rzepakowy, mąka pszennamasa jajeczna , przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną  czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 185 kcal

Białko : 10,0 g

Tłuszcz : 10,3 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,3 g)

Węglowodany : 13,4 g ( w tym cukier: 7g )

Sól: 1,6 g

Maksymalny termin do spożycia :  28 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 100013 (600g), 5  903369 600254 (3 kg)

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Śledź opiekany w sosie paprykowo pomidorowym

to produkt z płatów śledziowych, które sami pieczemy i marynujemy, cebuli, papryki oraz koncentratu pomidorowego. Dodatek  przypraw nadaje mu aromatyczny smak.

Informacje o produkcie

opakowania: 250g, 600g i 3 kg

Składnikipłat śledziowy 60 % ( Clupea Harengus) , FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk)  [opiekany, marynowany ]papryka, cebula, koncentrat pomidorowy, ocet  spirytusowy, mąka pszennamasa jajeczna, olej rzepakowy, przyprawy .

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną  czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 168 kcal

Białko : 10,2 g

Tłuszcz : 9,1 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,8 g)

Węglowodany : 11,9 g ( w tym cukier 7,0 g )

Sól: 1,6 g

Maksymalny termin do spożycia :  28 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 110272 (250g), 5  903369 800272 (600g), 903369 600278 (3 kg)

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Kotlet z dorsza

to mielone mięso z dorsza, bułka pszenna ( którą sami pieczemy), warzywa  oraz przyprawy. Tak przygotowany kotlet jest ręcznie formowany, panierowany i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczony.

Informacje o produkcie

Składniki :  mięso z dorsza ( Gadus Morhua ) 60 %, FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk ),  bułka pszenna  (skład :  mąka pszenna, woda, drożdże piekarskie, sól) seler, marchew, cebula, ziemniaki,  jajo kurze, olej rzepakowy ,pietruszka liofilizowana,  błonnik pszenny, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 223 kcal,

Białko : 14,7 g

Tłuszcz : 12,1 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,9 g)

Węglowodany : 15,3 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,5 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 900057

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Roladka z dorsza z pieczarkami

to cięty filet z dorsza z farszem pieczarkowym .  Farsz przygotowywany jest ze świeżych pieczarek, cebuli, tartego sera Gouda oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.

Informacje o produkcie

Składniki :  filety z dorsza ( Gadus Morhua ) 50 %, FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk )            pieczarki 20%, cebula,  ser tarty Gouda ,śmietana naturalna,  bułka tarta ( mąka pszenna, woda, drożdże piekarskie, sól) jajo kurze, olej rzepakowy, śmietana, błonnik pszenny, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 210 kcal,

Białko : 13,0 g

Tłuszcz : 13,0 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,1 g)

Węglowodany : 11,5 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,5 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 900095

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Roladka z dorsza z papryką

to cięty filet z dorsza z farszem paprykowym.   Farsz przygotowywany jest z grillowanej papryki, cebuli, tartego sera Gouda oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.

Informacje o produkcie

Składniki :  filety z dorsza ( Gadus Morhua ) 50 %, FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk ) papryka grillowana 20%, cebula,  ser tarty Gouda ,śmietana naturalna,  bułka tarta ( mąka pszenna, woda, drożdże piekarskie, sól) jajo kurze, olej rzepakowy, śmietana, błonnik pszenny, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną  czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 211 kcal,

Białko : 12,8 g

Tłuszcz : 13,0 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 2,1 g)

Węglowodany : 12,0 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,5 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 900101

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Roladka z dorsza ze szpinakiem

to cięty filet z dorsza z farszem szpinakowym .   Farsz przygotowywany jest z siekanego szpinaku, cebuli, sera pleśniowego typu Rokpol  oraz przypraw. Tak przygotowana roladka jest panierowana i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczona.

Informacje o produkcie

Składniki :  filety z dorsza ( Gadus Morhua ) 50 %, FAO 27 ( Północno-Wschodni  Atlantyk )            szpinak 20%, ser pleśniowy typu Rokpol, bułka tarta ( mąka pszenna, woda, drożdże piekarskie, sól) jajo kurze, olej rzepakowy, śmietana, błonnik pszenny, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 207 kcal,

Białko : 12,7 g

Tłuszcz : 12,4 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 1,8 g)

Węglowodany : 12,3 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,5 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 900187

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Dorsz z serem gouda

to cięte kostki z dorsza przełożone farszem. Farsz przygotowywany jest z  tartego sera „Gouda” , śmietany naturalnej oraz przypraw. Tak przygotowane kostki są  panierowane i trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.

Informacje o produkcie

Składniki :  filety z połączonych kawałków dorsza (Gadus Morhua) 60 %, FAO 27 (Północno-Wschodni  Atlantyk) ser tarty Gouda 12%, śmietana naturalna,  bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże piekarskie, sól)  jajo kurze, olej rzepakowy, pietruszka suszona, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 175 kcal,

Białko : 14,3 g

Tłuszcz : 10,8 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 3,6 g)

Węglowodany : 5,7 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,6

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8°C

Kod kreskowy: 5  903369 900088

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)
Szanowni Państwo
W związku z przerwą świąteczna zamówienia w sklepie internetowym nie będą realizowane w terminie od 26 marca do 3 kwietnia Zamówienia świąteczne przyjmujemy do dnia 21 marca - wysyłka do 25 marca Do dnia 25 marca istnieje możliwość zakupów stacjonarnych w siedzibie firmy.