Pozostałe

Kotlety z kaszy jaglanej

to ugotowana kasza z dodatkiem cebuli, pieczarek, papryki, tartego sera Gouda, suszonych warzyw oraz przypraw. Tak przygotowany kotlet jest ręcznie formowany, panierowany w otrębach pszennych i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczony.

Informacje o produkcie

Składniki :  kasza jaglana ( ugotowana ) 45%, cebula, pieczarki, papryka, ser  tarty Gouda, jajo kurze, otręby pszenne, olej rzepakowy, susz warzywny, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną  czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 179 kcal,

Białko : 1,6 g

Tłuszcz : 16,0 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 0,5 g)

Węglowodany : 9,8 g ( w tym cukier 0,5 g)

Sól: 1,3 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 900156

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Paszteciki z kapustą i grzybami

to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem z kapusty i grzybów.   Farsz przygotowywany jest z kwaszonej kapusty, podgrzybków  oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki  trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.

Informacje o produkcie

opakowania: 300g i 1 kg

Składniki :  FARSZ 50% :  kapusta kiszona  50%, podgrzybki 25%, pieczarka, cebula , olej rzepakowy przyprawy.  CIASTO PÓŁFRANCUSKIE: mąka  pszenna, masło 20%, woda, śmietana naturalna 18%, masa jajeczna, drożdże, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 197 kcal,

Białko : 3,7 g

Tłuszcz : 11,8 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 6,2 g)

Węglowodany : 20,8 g ( w tym cukier 0,1 g)

Sól: 1,6 g

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Kod kreskowy: 5  903369 140026 (300g), 5  903369 900064 (1 kg)

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Paszteciki z mięsem

to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem mięsnym.   Farsz przygotowywany jest z mięsa wieprzowego ( łopatka), warzyw oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki  trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.

Informacje o produkcie

opakowania: 300g i 1 kg

Składniki :  FARSZ 50% :  mięso wieprzowe  60%, seler, pietruszka, marchew, cebula, pieczarka , olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy, przyprawy. CIASTO PÓŁFRANCUSKIE: mąka  pszenna, masło 20%, woda, śmietana naturalna 18%, masa jajeczna,  drożdże, przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną czcionką

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 246 kcal,

Białko : 7,9 g

Tłuszcz : 15,4 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 8,2 g)

Węglowodany : 20,8 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,5 g

Kod kreskowy: 5  903369 140033 (300g), 5  903369 900071 (1 kg)

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)

Paszteciki ze szpinakiem

to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem szpinakowym.   Farsz przygotowywany jest z ciętego szpinaku, sera typu Feta oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki  trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.

Informacje o produkcie

opakowania: 300g i 1 kg

Składniki :  FARSZ 50% :  szpinak 50%, ser typu Feta 20% , masa jajeczna , śmietana naturalna 18%, czosnek , przyprawy. CIASTO PÓŁFRANCUSKIE: mąka  pszenna, masło 20% , woda , śmietana naturalna 18% , masa jajeczna ,  drożdże , przyprawy.

* alergeny zostały wyróżnione pogrubioną  czcionką

Maksymalny termin do spożycia :  10 dni

Temperatura przechowywania : od  0 °C do 8° C

Wartość odżywcza  100g produktu

Wartość kaloryczna: 206 kcal,

Białko : 5,9 g

Tłuszcz : 12,1 g ( w tym kwasy tłuszczowe nasycone : 7,4 g)

Węglowodany : 19,6 g ( w tym cukier 0,0 g)

Sól: 1,6 g

Kod kreskowy: 5  903369 140040 (300g), 5  903369 900118 (1 kg)

Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)