Pozostałe
Kotlety z kaszy jaglanej
to ugotowana kasza z dodatkiem cebuli, pieczarek, papryki, tartego sera Gouda, suszonych warzyw oraz przypraw. Tak przygotowany kotlet jest ręcznie formowany, panierowany w otrębach pszennych i trafia do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach jest pieczony.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Paszteciki z kapustą i grzybami
to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem z kapusty i grzybów. Farsz przygotowywany jest z kwaszonej kapusty, podgrzybków oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Paszteciki z mięsem
to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem mięsnym. Farsz przygotowywany jest z mięsa wieprzowego ( łopatka), warzyw oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)Paszteciki ze szpinakiem
to przygotowywane przez nas ciasto półfrancuskie z dodatkiem masła z nadzieniem szpinakowym. Farsz przygotowywany jest z ciętego szpinaku, sera typu Feta oraz przypraw. Tak przygotowane paszteciki trafiają do pieca konwekcyjnego gdzie w odpowiednich warunkach są pieczone.
Kup produkt (przekierowanie do strony produktu w esklepie)